-35%

50 odtenkov sive – jahalni bič

Original price was: 32,95€.Current price is: 21,42€.

Poživite igre podrejenosti v spalnici s čutnimi zamahi ali močnimi kaznovalnimi udarci s tem tankim jahalnim bičem.

Razpoložljivost: Na zalogi Šifra: E24215 Kategoriji: ,

Opis

Poživite igre podrejenosti v spalnici s čutnimi zamahi ali močnimi kaznovalnimi udarci s tem tankim jahalnim bičem. Bič deluje kot podaljšek dlani, na koncu elegantnega ročaja pa se skriva debelejša konica, ki zlahka vzburi vaše telo.

 

»Ob dotiku usnja trepetam in vzdihujem. Zamahne z bičem in zadene tisto sladko mesto z ostrim udarcem dokler – končno ne morem več zdržati – in mi pride, veličastno in kričeče.« – Ana Steele, junakinja knjige 50 odtenkov sive

Srebrna konica na koži vzbudi vaše cone užitka, ki bodo občutljivo pripravljene na udarce vašega partnerja. Občasni udarci pustijo oster in topel občutek na vaši koži, ki se razširja čez celo telo in vas draži z vročim poželenjem.

Jahalni bič ponuja pravo ravnotežje užitka in bolečine, zato ga lahko uporabljate tudi kot orodje natančne stimulacije za najbolj občutljive dele telesa, ki bodo po udarcu prepojeni s strastjo. Med igro boste občutili, kako se vaši čuti zbujajo, občutek zadovoljstva med bolečimi udarci pa narašča.

Erotična občutenja lahko še povečate, če bič uporabljate v kombinaciji s prevezo, loparjem za šeškanje ali peresom za žgečkanje. Ljubimcu ali ljubimki najprej odvzemite vid, narahlo vzdražite kožo s peresom, nato pa naslado povečajte z malce šeškanja in zaključite z nekaj močnimi udarci biča. Nasprotje nežnih in grobih občutij bo vašo spolnost pripeljalo do eksplozivnega vrhunca.

Bič je skrbno oblikovan, tako da zagotavlja udobje, učinkovitost in obstojnost. Bič Sladka bolečina ima še posebne detajle na konici in zanki za zapestje, prepleteno osnovo in mehak gumijast ročaj.

Jahalni bič je del Uradne zbirke užitka 50 odtenkov sive, ki jo je odobrila sama avtorica E. L. James in je idealno erotično darilo za oboževalke slavne trilogije.

Dolžina: 61 cm
Material: usnje

Dodatne informacije

Teža 1 kg

Znamka

50 Shades of Grey

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “50 odtenkov sive – jahalni bič”


Podobni izdelki