Fleshlight - Pink Lady Vortex

Fleshlight - Pink Lady Vortex

Erolution - SuperSckr Oral Pleasure

Erolution - SuperSckr Oral Pleasure

Erolution - AnalFckr Anal Fantasy

Masturbator v obliki zadnjice  vas bo zagotovo vsakič bliskovito in učinkovito popeljal do vrhunca.

39,95 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
E22306

AnalFckr Anal Fantasy v obliki zadnjice vas bo zagotovo vsakič bliskovito in učinkovito popeljal do vrhunca.

Masturbiranje je zdravo in zadovoljujoče početje. Erolution vam ponuja kolekcijo revolucionarnih in na otip realističnih izdelkov, ki jih za samozadovoljitev potrebuje vsak moški.

Material

Erolution masturbatorji so izdelani iz Feelsoft™ materiala. Ergonomični dizajn z unikatno mehurčasto zunanjostjo je omogoča enostaven prijem in ne drsi. Realistična tekstura notranjosti pripelje moškega do gromečega orgazma. Ta visoko kakovostni material je namenjen za večkratno uporabo . Ne vsebuje ftalatov in lateksa.

Navodila za uporabo

Lubrikant na vodni osnovi izdatno nanesite nase, na vhod masturbatorja in v notranjost za maksimalen užitek. Penetrirajte Erolution masturbator, kot bi to storili pri spolnem odnosu. Stiskanje črne zunanjosti bo uravnavalo intenzivnost sesanja, ki omogoča tako neverjetne orgazme.

Opomba: uporabljajte le lubrikante na vodni osnovi. Lubrikanti na oljni ali silikonski osnovi lahko poškodujejo Feelsoft™ material.

Navodila za čiščenje

Vaš Erolution masturbator ima odprt konec za lažje čiščenje. Operite izdelek po vsaki uporabi z antibakterijskim milom in vodo. Narahlo potrepljajte s suho bombažno brisačo in pustite da se popolnoma posuši na zraku. Nato dobro nanesite smukec, za pravilno vzdrževanje vašega Erolution masturbatorja. To bo povrnilo originalen mehek, nelepljiv Feelsoft™ material. Masturbator hranite v priloženi vreči na hladnem in suhem mestu.

Specifikacije

Polmer tunela: 1,7 cm

Dolžina tunela: 16,5 cm

Barva: bela

Tekstura: analna fantazija


Vsebina :

  • Erolution masturbator
  • Škatla za hranjenje
  • Vreča za hranjenje
  • Knjižica
Več informacij
Znamka: Erolution

Izdelki iste znamke

Dostava

Vsi artikli, ki imajo v trgovini status "Na zalogi" so odposlani še isti delovno dan v kolikor je naročilo oddano do 13. ure. Za artikle, ki jih ni na zalogi je čas dobave odvisen tudi od dobavitelja. V večini primerov so artikli dobavljeni v 10. delovnih dneh oziroma prej. V primeru zamud pa vas o tem obvestimo.

Pakiranje

Vsi artikli so zapakirani v nevtralno kartonasto embalažo oziroma v primeru manjših artiklov nevtralne obložene kuverte. Na paketih ni imena trgovine, zgolj naslov za dostavo in ime podjetja.

Zadnje ogledano
No recently views items
Počisti vse