Libido ON Gel - Za njo 50ml

Libido ON Gel - Za njo 50ml

Just Glide Water

Just Glide Water

Power Glide ON gel - Zanj 50ml

Izboljšuje vaš spolni nastop ter povečuje zadovoljstvo.

19,90 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
E23994

Izboljšuje vaš spolni nastop ter povečuje zadovoljstvo.

Power Glide je zelo učinkovit gel, ki dramatično povečuje moško občutje med spolno aktivnostjo in pospešuje krvni obtok. Njegov učinek je, da je penis debelejši in trdnejši, kar povečuje vaše zadovoljstvo. Ta edinstveni hibridni gel je enostaven za uporabo, poleg tega pa zagotavlja svilnato drsenje med nanašanjem na penis.

50 ml

 

Kaj je ON POWER GLIDE?

POWER GLIDE je hitro delujoči gel, ki moškim dramatično poveča občutek med spolno aktivnostjo in pospešuje krvni obtok. Njegov učinek je, da je penis debelejši in trdnejši, kar povečuje vaše zadovoljstvo. Ta edinstveni hibridni gel je enostaven za uporabo, poleg tega pa zagotavlja svilnato drsenje med nanašanjem na penis.

 

KAJ MOŠKI OBČUTIJO Z UPORABO POWER GLIDE-a?

Občutki so dramatični! Možno je, da moški občuti mravljinčenje, brnenje, toplino, povečan pretok krvi in tudi rahlo povečanje obsega. Vsak moški pa je drugačen, tako da občutki seveda lahko nihajo.

 

KAKO DOLGO UČINKI TRAJAJO?

Učinek je začasen in traja lahko do ene ure. Eksperimentirajte z nanosom različne količine. Uporabite ga lahko več, če želite.

 

SE POWER GLIDE LAHKO UPORABLJA S PARTNERJEM?

Seveda! Nekateri moški uporabljajo gel kot pripravo na spolno aktivnost za izboljšanje spolnega nastopa ter povečanje njihovega občutja . Pred vstopom v partnerja je potrebno odvečni gel obrisati. Ko ga obrišete, boste še vedno čutili prijeten učinek gela in možno je (čeprav malo verjetno), da bo učinek občutil tudi vaš partner.

 

SE LAHKO POWER GLIDE UPORABLJA MED UPORABO KONDOMA?

Da! Če uporabljate kondom je potrebno odvečni gel obrisati pred nanosom kondoma (tako, da ne zdrsne dol). POWER GLIDE ne vsebuje olj, tako da ne poškoduje latexa. To je odlična ideja za moške, ki imajo manjši občutek, medtem, ko uporabljajo kondome.

Več informacij
Znamka: Sensuva

Izdelki iste znamke

Dostava

Vsi artikli, ki imajo v trgovini status "Na zalogi" so odposlani še isti delovno dan v kolikor je naročilo oddano do 13. ure. Za artikle, ki jih ni na zalogi je čas dobave odvisen tudi od dobavitelja. V večini primerov so artikli dobavljeni v 10. delovnih dneh oziroma prej. V primeru zamud pa vas o tem obvestimo.

Pakiranje

Vsi artikli so zapakirani v nevtralno kartonasto embalažo oziroma v primeru manjših artiklov nevtralne obložene kuverte. Na paketih ni imena trgovine, zgolj naslov za dostavo in ime podjetja.

Zadnje ogledano
No recently views items
Počisti vse