50 odtenkov sive – Krema za po šeškanju

50 odtenkov sive – Krema za po šeškanju

Jagoda - masažno olje

Jagoda - masažno olje

50 odtenkov sive – Senzualno olje za kopanje

Senzualno olje za kopanje Sladki občutki je bogato in kot ustvarjeno za razvajanje.

13,95 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
E24224

Senzualno olje za kopanje Sladki občutki je bogato in kot ustvarjeno za razvajanje. Senzualna kopel vas bo začarala z vonji bergamotke, sandalovine in mošusa, ki veljajo za Christianove značilne vonje. Formula, ki poskrbi za nadvse mehko kožo, vsebuje tudi olji sončnice in jojobe, ki poskrbita za luksuzno in negovalno izkušnjo kopanja.


"Oba sva v Christianovi kadi, obrnjena en proti drugemu, pena nama sega vse do brade, obdajajo naju sladki vonji." - Anastasia Steele, junakinja knjige 50 odtenkov sive

Najboljše rezultate boste dosegli, če boste nekaj kapljic olja za kopanje nakapali pod curek vroče vode – nato pa uživali v omamnem vonju Christiana Greya.Senzualno olje za kopanje Sladki občutki je del Uradne zbirke čutne nege 50 odtenkov sive, ki jo je odobrila sama avtorica E. L. James.Pakiranje vsebuje 100 ml.

Več informacij
Znamka: 50 Shades of Grey

Izdelki iste znamke

Dostava

Vsi artikli, ki imajo v trgovini status "Na zalogi" so odposlani še isti delovno dan v kolikor je naročilo oddano do 13. ure. Za artikle, ki jih ni na zalogi je čas dobave odvisen tudi od dobavitelja. V večini primerov so artikli dobavljeni v 10. delovnih dneh oziroma prej. V primeru zamud pa vas o tem obvestimo.

Pakiranje

Vsi artikli so zapakirani v nevtralno kartonasto embalažo oziroma v primeru manjših artiklov nevtralne obložene kuverte. Na paketih ni imena trgovine, zgolj naslov za dostavo in ime podjetja.

Zadnje ogledano
No recently views items
Počisti vse