Lubrikant – Durex Lovers Connect

Lubrikant – Durex Lovers Connect

50 odtenkov sive – vodni lubrikant

50 odtenkov sive – vodni lubrikant

50 odtenkov sive – Analni lubrikant Sprosti se

Poskrbite za maksimalni užitek in popolno udobje med svojimi igricami s pomočjo analnega lubrikanta Sprosti se, ki je del Uradne zbirke čutne nege.

8,95 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
E24226

Poskrbite za maksimalni užitek in popolno udobje med svojimi igricami s pomočjo analnega lubrikanta Sprosti se, ki je del Uradne zbirke čutne nege. Lubrikant se ponaša s posebno gosto in luksuzno sestavo za mehak in vlažilen učinek, ki zagotovi še bolj zabavne analne igrice.


»To je lubrikant.« Še malo več ga razmaže po meni. Trudim se, da ne migam pod njim, a moje srce divje utripa, moj pulz beži v višave, skozi mene pa se pretakata poželenje in strah.« - Anastasia Steele, junakinja knjige 50 odtenkov sive

Lubrikant vsebuje aloe vero, ki je znana po svojem blažilnem in negovalnem učinku. Analni lubrikant na bazi vode se ponaša s sijajno gostoto, ki poskrbi za blažilni efekt in povečano udobje tekom analnega seksa.

Pred analnim seksom nase, na svojega partnerja in na svoje igračke nanesite zajeten kupček analnega lubrikanta Sprosti se in tako zagotovite dodatno drsenje in še več udobja.

Analni lubrikant Sprosti se je del Uradne zbirke čutne nege 50 odtenkov sive, ki jo je odobrila sama avtorica E. L. James.

Pomembne informacije
Tip pakiranja: Pakiranje za stiskanje

Varno za uporabo s kondomi: Da

Primerno za vegetarijance: Da

Vsebuje aspartam: Ne

Vsebuje glicerin: Ne

Vsebuje paraben: Ne


Pakiranje vsebuje 100 ml.

Več informacij
Znamka: 50 Shades of Grey

Izdelki iste znamke

Dostava

Vsi artikli, ki imajo v trgovini status "Na zalogi" so odposlani še isti delovno dan v kolikor je naročilo oddano do 13. ure. Za artikle, ki jih ni na zalogi je čas dobave odvisen tudi od dobavitelja. V večini primerov so artikli dobavljeni v 10. delovnih dneh oziroma prej. V primeru zamud pa vas o tem obvestimo.

Pakiranje

Vsi artikli so zapakirani v nevtralno kartonasto embalažo oziroma v primeru manjših artiklov nevtralne obložene kuverte. Na paketih ni imena trgovine, zgolj naslov za dostavo in ime podjetja.