Dostava

Dostavni stroški
So navedeni na koncu nakupa in znašajo 4.65€ za dostavo s Pošto Slovenije ali  3.60€ z paketno dostavo kurirske službe GLS. Za naročila nad 55€ je dostava BREZPLAČNA.
Pošta Slovenije za storitev pošiljanja z odkupnino zaračuna dodatni 1% na vrednost odkupne pošiljke, ki se prišteje znesku odkupnine. V primeru plačila "Po predračunu" teh stroškov ni.
Pri prevzemu ne boste plačali nobenih ostalih (prikritih) stroškov.

Čas dostave
Ponudnik v obljubljenem roku izdelek/ke zapakira in odpošlje. V primeru, da je naročilo na delovni dan izvedeno do 13 ure, pošiljko odpošljemo še isti dan. V primeru, da je naročilo oddano po 13 uri, pošiljko odpošljemo naslednji delovni dan. Pošiljka ponavadi prispe že en (1) dan po odpošiljanju.

Uradni rok dostave, za katerega je zavezana Pošta Slovenije, je 3 dni. Če vas ob obisku poštarja ni doma, vas bo ta čakala na pošti 15 dni.

Rok dostave s paketno dostavo GLS je naslednji delovni dan. Če vas ob obisku kurirja ni doma vam le ta pusti obvestilo. Na obvestilu je navedena tel. številka kamor pokličete in se dogovorite za nov termin dostave. Ponovna dostava je brezplačna.

Diskretno pakiranje
Vse pošiljke so diskretno zapakirane. Ime trgovine ni vidno nikjer.

 

Prosimo počakajte...

Artikel dodan v košarico. Nadaljuj z nakupom Na blagajno
Nadaljuj z nakupom Na blagajno
Spletno mesto uporablja piškotke. Omogočajo ti boljše delovanje strani, lažje iskanje in enostavnejši nakup.
Več o piškotkih