Nagajivo preživljanje novega leta

Novoletni večer se nezadržno bliža in počasi bo treba začeti razmišljati o tem, kje in kako boste preživeli ta posebni večer. Že imate kako dobro idejo? Če je še nimate, smo za vas pripravili nekaj nagajivih predlogov, ki vam bodo pomagali organizirati zares nepozabno in še posebej nagajivo doživetje.

Nagajivo novo leto #1: Romantična večerja pri vas doma Le kaj bi lahko bilo boljšega, kot pa preživeti novoletni večer in noč v družbi tiste posebne osebe, s katero si delite številne ure posteljnih užitkov? Povabite izbranko ali izbranca na romantično večerjo k sebi domov, po večerji pa pripravite še prav poseben posladek. Izjemno pomembno je, da poskrbite za pravo vzdušje – romantično svetlobo sveč, nežno glasbo, okusen obrok in skrbno pripravljeno mizo. Romantična večerja bo dobro vzbudila vajine čute, tako da bosta pripravljena na nagajivo nočno nadaljevanje. Stara modrost pravi, da boste tisto, kar počnete ob polnoči na novoletni večer, zelo pogosto počeli tudi v novem letu. Dobri obeti, kajne?

Nagajivo novo leto #2: Samotna gorska koča Če ste kdaj že okusili užitek bivanja v samotni gorski koči, dobro pomislite, kako izjemno doživetje lahko to šele postane, če ga delite s tisto posebno osebo, ki v vas zbuja nebrzdano strast. Novoletni oddih v objemu samotne, čudovite in spokojne narave vaju bo sprostil in pričaral novo raven strasti, ki je dotlej še nista poznala. Za popoln nagajivi užitek v samotni koči boste potrebovali še nekaj osnovnih potrebščin, kot so pijača, nekaj hrane, topla oblačila in tople odeje. Ko boste poskrbeli za vse to, se boste lahko v miru prepustili divjim strastnim dogodivščinam, ki jih zlepa ne boste pozabili.

Nagajivo novo leto #3: Poredna zabava Na novoletni večer vsako leto seveda potekajo številne zabave, nekatere med njimi pa so še prav posebne, saj se namesto pijači in hrani posvečajo malce bolj porednim zadevam. Tako je, govorimo o novoletni seksualni zabavi, kjer udeleženci pozabijo na zavore in se prepustijo nebrzdanim seksualnim užitkom. Če takšnih zabav ne poznate oziroma jih ne znate najti, lahko poredno zabavo organizirate tudi sami doma. Le pazite, da boste povabili samo ljudi, ki so podobno svobodomiselni kot vi sami. V tem primeru bo uspeh zabave skoraj zagotovljen, vi pa boste doživeli zares nepozabno noč!

Nagajivo novo leto #4: Zimske radosti Če vam tradicionalna novoletna praznovanja, ki se posvečajo predvsem dobri hrani, pijači in glasni glasbi, ne mikajo preveč, lahko letošnji novoletni večer preživite aktivno ob različnih zimskih radostih. Za začetek se lahko v družbi svoje boljše polovice sprostite ob smučanju, sankanju, drsanju, kepanju ali gradnji sneženih mož, kasneje pa poiščete miren kotiček sredi zimske narave in se prepustite še malce drugačni sprostitvi. Vsekakor boste za nagajive aktivnosti na prostem morali poskrbeti za topla oblačila in toplo podlago, na kateri se boste lahko zares posvetili svoji partnerki ali partnerju. Mraz vas pa tako ali tako ne bo preveč dolgo motil, saj se boste ob strastnem dogajanju zelo hitro pošteno ogreli.

Nagajivo novo leto #5: Savnanje v dvoje Za odganjanje hudega mraza, ki običajno spremlja novoletni večer, lahko poskrbite tudi z obiskom savne. Da vam ne bo preveč dolgčas, vsekakor povabite še tisto posebno osebo, s katero bi radi preživeli nekaj porednih novoletnih trenutkov. Vročina v savni in golota običajno že sami poskrbita za pravo ozračje, zato se sprostite in se samo prepustite toku dogodkov.

Image by halayalex on Freepik

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja