10 iger vlog za najboljši seks vašega življenja

Ste se že kdaj igrali igre vlog? Bi radi poskusili, pa nimate pravega navdiha? Brez skrbi, za vas smo pripravili 10 odličnih predlogov, ki vaju bodo zagotovo navdušili in ogreli do te mere, da bosta doživela najboljši seks svojega življenja. Predlagamo, da poskusite kar vseh 10 iger vlog – kako pa boste drugače izvedeli, katera vam je najbolj všeč?

Igra #1: Mojster in gospodinja
Ojej, pipa pušča! Še dobro, da je tu močan gospod, ki dobro obvlada svoje orodje – tako in drugače. Seksi igra, ki spada med klasike, vaju bo zagotovo dodobra razgrela. In ko bo pipa končno popravljena, se lahko sama odločita, kako bosta poravnala račun.

Igra #2: Profesor in študentka
Profesor in študentka ali profesorica in študent je odlična igra za vse, ki so v šoli kadarkoli doživeli prijetno vznemirjenje ob pogledu na svojega učitelja oziroma učiteljico. Zdaj lahko svoje fantazije končno izživite in s svojim učiteljem/učiteljico počnete prav vse poredne stvari, ki ste si jih želeli že takrat.

Igra #3: Striptizeta in njena stranka
Tele igre nam ni treba posebej razlagati, kajne? Striptizeta bo odplesala svoje, potem pa bosta zabavo morda nadaljevala še kako drugače …

Igra #4: Dva tujca v baru
Strašno seksi igra, ki vama bo zagotovo všeč. V bar pridita ločeno, nekaj časa se zadržujta vsak v svojem kotu, nato pa se »spoznajta« ob šanku. Prav nič narobe ne bo, če vmes vsak od vaju malce poflirta še s kom drugim – zaradi tega bo vse skupaj le še bolj zanimivo.

Igra #5: Gasilec in nesrečnica, ki ji gori dom
Če vaš dom zajame požar, seveda potrebujete pomoč – in najbolje vam pri tem lahko pomagajo močni, sposobni gasilci. Seveda ne bo prav nič narobe, če se glavnemu gasilcu po koncu intervencije tudi zahvalite, nenazadnje vas je pravkar rešil!

Igra #6: Dekle na klic in njena stranka
Seksi igrica, ki se všeč mnogim. Malce vam je dolgčas, zato pokličete dekle na klic, ki se z veseljem odzove. In kako naprej? No, to se bosta odločila sama, verjamemo pa, da se bosta dobro znašla.

Igra #7: Slikar in muza
Malce bolj romantična ideja, ki se hitro lahko spremeni v zelo erotično in vročo dogodivščino. Eden od vaju se sleče in zlekne na kavč, drugi pa ga skuša narisati. Končni izdelek niti ni tako zelo pomemben, saj dlje kot nekaj potez s čopičem verjetno ne bosta zdržala …

Igra #8: Maserka in njena stranka
Ali seveda maser in njegova stranka. Masaža naj se začne povsem nedolžno in profesionalno, nato pa lahko nadaljujeta po svoje. Srečen konec je seveda neizbežen! Čakanje na to, kdaj in če bo masaža postala poredna, pa bo zagotovo neverjetno vznemirljivo.

Igra #9: Zdravnik in sestra
Da, gre za kliše – a zato ni ta igra nič manj zabavna in vroča. Zdravnik in sestra seveda nimata veliko časa, saj ju čaka kar nekaj dela, zato se morata znajti na hitro, obenem pa morata biti precej tiha, da ju ne sliši kdo od pacientov. Uživajta!

Igra #10: Sobarica in gost hotela
Vas je že kdaj zalotila sobarica v hotelu? Potem vam bo ta igrica zagotovo všeč. Ravnokar ste prišli iz tuša, na sebi imate le brisačo, zavito okoli pasu, ko se nenadoma odprejo vrata vaše sobe … Nadaljevanje prepuščamo vam, le ne bodite preveč sramežljivi – tovrstne avanture so namreč vedno nepozabne!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja