Ali si tudi vi želite poživiti hladne zimske dni? Recept je preprost – potrebujete nove, nagajive in zabavne ideje za seksualne položaje. Za vas smo zbrali 7 takih, ki se najbolje podajo hladnejšemu obdobju leta – na vas pa je, da jih tudi v praksi poskusite. Pogumno v boj!

Položaj #1: »Obratni misijonar«
Pri obratnem misijonarskem položaju je ženska tista, ki sedi na moškem in ga objema z nogami. Zakaj bi vas naj ta položaj dodatno zagrel? Ker ima ženska občutek kontrole in se lahko tako počuti bolj zapeljivo. Poleg tega boste imeli precej lažji dostop do njenih prsi in ščegetavčka. Ne pozabite – roke imate zato, da jih dobro izkoristite tudi v postelji. Slava obratnemu misijonarskemu položaju!

Položaj #2: »Žlička«
Če morda še niste slišali za »žličkanje«, vam naj povemo, da je to položaj, pri katerem oba ležita na boku, moški je seveda zadaj. Vidite, kam ciljamo? Ta položaj je odličen za analni ali vaginalni spolni odnos, poleg tega pa ima moški popolno kontrolo nad žensko, ki sploh ne more videti, kaj se dogaja. Izkoristite moč, ki vam jo daje ta položaj, in pokažite partnerki, kdo drži vse vajeti v rokah.

Položaj #3: »Bočna združitev«
Kot pove že samo ime, je v tem položaju ključno ritmično in sočasno delovanje bokov, tako moškega kot ženske. Oba sedita na posteljo, nagnita se nazaj in se naslonita na roke, nato pa čutno prepletita noge in združita boke. Ta položaj bo zares ogrel tako vas kot tudi vašo partnerko, saj je idealen za močne in hitre potiske. Spet boste v odličnem položaju, da užitek partnerke še dodatno povečate z uporabo rok na pravem mestu. Pa s tem ne namigujemo na koleno!

Položaj #4: »45 stopinjski misijonar«
Govorimo o običajnem misijonarskem položaju, pri katerem ženska leži na hrbtu, moški pa na njej, vendar s pomembnim obratom – telo moškega naj bo glede na žensko telo zasukano za 45 stopinj. Kaj boste s tem dosegli? Kot prvo boste v klasični misijonarski položaj dodali malce inovativnosti, kot drugo pa boste s tem lahko učinkovito dražili stran vaginalne stene, kar mnogim ženskam prinese neslutene užitke.

Položaj #5: »Ples v naročju«
Moški naj pri tem položaju sedi na robu postelje z nogami na tleh, ženska pa se mu s hrbtom približa in sede v naročje. Tako bo ženska lahko močno butala ob vašo erekcijo, vi pa boste lažje dosegli njeno točko G. Saj veste, kaj pomeni dobro draženje točke G? Eksplozivni, čutni, mogočni in dolgotrajni orgazem zanjo. Vredno je poskusiti, verjemite.

Položaj #6: »Stoječi napad od zadaj«
Najbrž je že samo ime položaja dovolj zgovorno, vendar vseeno – rahlo sklonjena ženska stoji pred moškim, tako da mu kaže hrbet in zadnjico. Ta položaj je odlična izbira iz mnogo razlogov: omogoča odličen analen in vaginalen seks, omogoča globljo penetracijo, pa še postelje in spalnice sploh ne potrebujete. Položaj za vse priložnosti torej!

Položaj #7: »Kolena na prsih«
Za konec pa še nekaj zares porednega – položaj »kolena na prsih«. Ženska naj leži na hrbtu in privije kolena k svojih prsim, pri tem pa rahlo razširi noge. Si že predstavljate? Ta položaj omogoča zares globoko in močno penetracijo, poleg tega pa si boste lahko zelo podrobno ogledali vse skrivne čare njenega telesa. Edina slabost tega položaja je, da si ga boste želeli vedno več in več...