Vibrator, dildo in vaginalne kroglice so pripomočki, ki se znajdejo v zgornjem predalu mnogih žensk, saj so to res klasični erotični pripomočki. Pa ste se kdaj vprašali, kateri so najbolj priljubljeni erotični pripomočki za moške? Odvisno seveda, koga vprašate. Za vas smo pripravili nekaj odličnih idej; v nadaljevanju vam predstavljamo 7 najboljših erotičnih igračk za moške. Zavihajte rokave – in še kaj drugega – ter se pogumno poigrajte z njimi!

Igračka #1: Obroček za penis Le kdo izmed nas še ni slišal za obroček za penis? Pa ste ga že poskusili uporabiti? Če niste, dajte čimprej, saj zamujate čudovito izkušnjo. Obročki za penis so tako zaželjeni, ker imajo veliko zanimivih funkcij: izboljšujejo erekcijo, zadržujejo ejakulacijo in posledično podaljšujejo trajanje spolnega odnosa, prav tako pa so običajno oblikovani tako, da nudijo dodaten užitek še najbolj občutljivim predelom telesa vaše partnerke.

Igračka #2: Lisice Priznajte, da se tudi vam zdijo policijske uniforme in policijski pripomočki neznansko seksi. Oddajajo pač neko posebno močno energijo, ki se ji je težko upreti. Veste, kaj je najboljši policijski pripomoček? Nedvomno lisice. Z njimi boste zares pokazali svojo moškost partnerki, si jo popolnoma podredili in ji pokazali povsem nov svet užitka. Priskrbite si lisice, ki so obložene z mehkim in nagajivim materialom, da ji bo bolj udobno, nato pa v akcijo!

Igračka #3: Pripomoček za masažo prostate Kljub vsemu napredku človeške družbe na področju spolnosti, smo pri nekaterih stvareh pogosto še vedno zadržani. Kar priznajte, da ob omembi pripomočka za masažo prostate postanete kar malce bledi. To se zgodi samo zato, ker ga še niste poskusili. Gre skorajda za ekvivalent ženskega vibratorja, ki bo ob dotiku prostate po vašem telesu poslal eksplozijo čistega užitka. Zberite pogum in poskusite!

Igračka #4: Svilnate vezi Če se niste še nikoli prepustili igricam podrejenosti, zamujate velik in čudovit del užitkov polne spolnosti. Svilnate vezi so odličen pripomoček za spolne igrice, s pomočjo katerih partnerki zlahka pokažete, kdo je močnejši in komu se mora popolnoma prepustiti. Še bolje je, če vezi prepustite ženski in se povsem predati njeni volji. Nagajivo, zabavno in orgazmično!

Igračka #5: Gel za vzdržljivost Ta pripomoček je eden izmed novejših na našem seznamu, gre pa za revolucionarno orodje, ki vsak dan izboljša spolno življenje številnih moških po svetu. Poseben gel nekaj minut pred spolnim odnosom nanesete po glavici penisa, ki bo s tem postala malce manj občutljiva, vi pa boste dobili večjo kontrolo nad izlivom. Gel je najboljši pripomoček za odpravo težav povezanih s prezgodnjo ejakulacijo, ki bo zagotovo izboljšal vsak spolni odnos.

Igračka #6: Bič Zagotovo poznate filme o arheološkem superjunaku Indiani Jonesu, kajne? Se spomnite, kako spretno je vihtel bič? Zdaj lahko tako spretno vrtite bič tudi vi, poleg tega pa z njim še poživite dogajanje v vaši spalnici. Potisnite ga v roki vaši partnerki in se prepustite njenim nežnim udarcem. Če do sedaj slučajno še niste vedeli – bolečina je lahko vir ogromnega seksualnega užitka. Če je partnerka bič pripravljena prepustiti vam, ji lahko pokažete, kdo je pravi Indiana Jones v vajini postelji. Le začnite počasi in z občutkom – obljubljamo vam, da bosta kmalu oba kričala od užitka.