Vibrator med seksomVibrator ni le pripomoček za masturbacijo – najbrž se tudi vi strinjate, kaj? Kljub temu pa tudi ljudem, ki so do uporabe igračk pri seksu zelo odprti, včasih zmanjka idej. Vas zanima, kako najboljše vključiti vibrator v seks? Spodnjih 7 idej vam bo zagotovo polepšalo precej trenutkov v troje, ko boste s partnerjem/partnerko in vibratorjem odkrivali nove dimenzije užitka …

#1: Razvajanje bradavičk
Vibrator in bradavičke gredo odlično skupaj. Sploh pri predigri, če ga nastavite na nežnejše vibriranje. In čeprav so ženske bradavičke seveda bolj občutljive na draženje, lahko vibrator na enakem predelu ponudi precej užitkov tudi moškemu. Le upravljati ga morate znati na pravi način! To pa boste dosegli le z veliko vaje in eksperimentiranja …


#2: Oblečena predigra
Vibrator je tudi odličen dodatek k oblečeni predigri! Še preden slečeta spodnje perilo, ga vključita in drug drugega izmenično malce podražita po najobčutljivejšem delu telesa kar skozi tanko tkanino spodnjic. Tako draženje je včasih še bolj učinkovito kot pa neposredno na penis oziroma klitoris. Še bolje je seveda, če imata dva vibratorja, saj lahko v tem primeru poskrbita za hkratno igračkanje …


#3: Dvojno zadovoljevanje moškega
Pri oralnem zadovoljevanju moškega partnerja lahko s pomočjo vibratorja še precej povečate užitek moškega – in to na dva spektakularna načina! Pri prvem vibrator postavite neposredno na koren penisa, medtem pa nadaljujte z zadovoljevanjem z usti. Dva različni tehniki zadovoljevanja na dveh različnih koncih penisa sta zagotovilo za eksplozijo užitka. Pri drugem načinu pa ga nastavite na zunanjo stran lica, medtem ko je penis v ustih. Takšno oralno obdelavo si bo partner zagotovo zapomnil za vse življenje!


#4: Dvojno zadovoljevanje ženske
Med penetracijo s penisom hkrati na klitoris prislonite še delujoč vibrator. Sicer morate vedeti, da je takšno dvojno zadovoljevanje bolj uspešno v nekaterih položajih za seks, v drugih pa ne. Kar pa je le še razlog več, da pri seksu pogosto eksperimentirata! Upravljanje vibratorja lahko prepustita ženski ali moški roki – odvisno pač, kaj želita doseči.


#5: Prepustite kontrolo partnerju
Kot omenjeno že zgoraj, lahko kontrolo vibratorja prepustita tistemu, ki je zadovoljevan, ali tistemu, ki zadovoljuje. Slednje lahko prinese še več užitka, saj je obet pričakovanja v kombinaciji z dominacijo partnerja lahko hudo razburljiva dogodivščina. Mnogi sodobni vibratorji se dajo upravljati tudi na daljavo, kar lahko v vajino predigro vnese povsem novo dimenzijo. Poskusita in poročajta!


#6: Skriti užitki presredka
Če morda niste vedeli – presredek je tisti občutljivi predel kože, ki se nahaja med analno odprtino in testisi pri moškem ter med analno in vaginalno odprtino pri ženski. Biologijo na stran, gre za pogosto zanemarjen del telesa, ki pa je lahko izredno občutljiv na dotike. Če vibrator z ravno pravim pritiskom naslonite na presredek partnerja oziroma partnerke, boste zadovoljevanje popeljali na povsem nov nivo.


#7: Analno draženje
Analni seks ni za vsakega – ne s penisom in tudi ne z vibratorjem. Kar pa še ne pomeni, da vibratorja ne morete uporabiti za malce manj »vsiljivo« draženje partnerjevega ali partnerkinega anusa. Nastavite ga na nežno vibriranje in ga še nežneje prislonite na točko v okolici analne odprtine. Nato pa s počasnimi krožnimi gibi poiščite mejo analnega užitka, ki partnerju / partnerki najbolj ustreza.