Ali najpogosteje seksata kar v misijonarskem položaju? Razumljivo, res je najbolj udoben in najbolj enostaven, vendar pa je tudi malce dolgočasen. Če si želita popestritve, obenem pa nista pripravljena na položaje, ki vključujejo stojo na glavi, smo za vaju pripravili 7 odličnih idej, s pomočjo katerih bo vajin seks še precej bolj vroč – a obenem nič manj udoben. Pa začnimo …

Blazina na pomoč
Če sta oboževalca globoke penetracije, bo ta položaj odlična izbira za vaju. Vse je enako kot vedno, le njej pod zadnjico zataknita manjšo blazino ali vzglavnik, da tako nekoliko dvigneta njene boke. Ta majhen dodatek bo omogočil globljo, bolj intenzivno penetracijo, s tem pa seveda tudi bolj intenzivne občutke – za oba. Tako enostavno, pa tako učinkovito!

Zabava v kuhinji
Misijonarski položaj v kuhinji? Zakaj pa ne – le popazita, da ne bosta preblizu prižganega štedilnika! Ona naj se uleže na kuhinjski pult ali kuhinjsko mizo, njene noge naj visijo čez rob, on pa se ji stoje približa in prodre vanjo. V tem položaju je možnosti za globljo penetracijo malce manj, a tudi to včasih ni tako slabo. Še dva dodatna plusa: odličen razgled in proste roke za dodatno zabavo.

Še malo bolj gor …
Gre za tehniko, ki jo strokovno poimenujemo koitalna poravnava, v resnici pa gre za povsem preprosto stvar: vse je enako kot pri običajnem misijonarskem položaju, le ob penetraciji morajo biti njegovi boki nekoliko višje od njenih. To omogoča, da on s svojo sramno kostjo stimulira še njen klitoris. Kar dvojni užitki v enem samem preprostem položaju torej – ta položaj si bosta dobro zapomnila!

Igra z nogami
Enostaven položaj, ki omogoča kar nekaj variacij, zato bosta zlahka našla tistega, ki vama najbolj ustreza – poleg tega pa se bosta med iskanjem neverjetno zabavala. Ona naj se uleže na ravno podlago, ki je lahko postelja, miza ali pa zgoraj omenjeni kuhinjski pult, on pa, kot zdaj že vesta, pristopi in prodre vanjo, pri tem pa dvigne njene noge. Noge lahko nato pritisne na njene prsi, jih drži naravnost v zrak, jih razpre ali pa jih nagne v stran – iskanje popolnega položaja bo res prijetna reč!

Tesno skupaj
Pri običajnem misijonarskem položaju se njene noge rahlo razširjene in s tem omogočajo lažjo penetracijo, pri tej variaciji pa ona noge stisne kar se da skupaj in tako poskrbi za še več trenja in še večjo zabavo. Prav vsak gib bo postal še bolj intenziven in še bolj bosta čutila vsak stik vajinih teles. Za piko na i lahko ona občasno malo zakroži z boki in tako še popestri užitke.

Poglej me
Le malo stvari nas tako močno razvname, kot gledanje partnerja v oči med seksom. In če je pri običajnem misijonarskem položaju partnerjev obraz včasih kar malce preblizu, bo ta variacija poskrbela za popoln razgled. Ona naj noge stisne skupaj in dvigne v zrak, on pa naj se nanje nasloni tako, da bodo njeni gležnji na njegovih ramenih. Izjemno globoka penetracija in direkten očesni stik – zmagovalna kombinacija!

Pogled s strani
Enostaven, a zabaven položaj, ki vama omogoča pogled (in seks!) z druge perspektive! Ko zavzameta običajen misijonarski položaj, se on obrne za približno 45 stopinj, tako da vajini telesi ustvarita nekakšen X. Penetracija malce s strani sicer ni tako zelo globoka, vendar pa bo povsem nov pogled na stvari poskrbel za obilico užitkov.