Se odpravljate na prvi zmenek – ali pa je vajin tokratni zmenek morda prvi po dolgem času, zato ga želita še dodatno začiniti? Pozabita na dolgočasno večerjo ali klišejski obisk kino predstave – tokrat lahko povsem običajne aktivnosti spremenita v resnično seksi doživetje, ki ga še dolgo ne bosta pozabila.

Ideja #1: Poigraj se z menoj… Sta vedela, da obstajajo seksi igračke, ki jih lahko upravljata daljinsko? To ni izjemno uporabno le med seksom, saj lahko svojim porednim igram priključita še dodatno stimulacijo, brez da bi se nenehno zapletla v žice, pač pa bo popestrilo tudi vajin zmenek. Ona naj pod hlačke namesti vibrirajoči del igračke, on pa naj v žep spravi upravljavec. Vibracije bodo prišle, ko jih bo ona najmanj pričakovala, čas in intenzivnost njenega orgazma pa bosta povsem odvisna od njegove milosti ali nemilosti. Odlična igrica, ki vaju bo razgrela kot le malo drugih stvari.

Ideja #2: Kaj se dogaja pod prtom? Tipična postavitev za romantično večerjo je takšna, da si on in ona sedita nasproti; le tako si lahko zreta v oči in si izmenjujeta romantične poglede. Pozabita na romantiko in se usedita raje tako, da sedita drug ob drugem. Takšna postavitev vama namreč prinaša številne prednosti. Že res dolgo čakata na naročeno hrano? Zakaj si ne bi vmes privoščila malce zabave pod mizo? Če sedita drug ob drugem, bodo vajine poredne igrice precej diskretne, če pa vpleteta še prt, pa bodo ostali le slutili kaj se dogaja. Malce ročne obdelave še pred večerjo je odličen način za vzbujanje apetita!

Ideja #3: Pozdravljen, seksi neznanec! Če je vajina zveza zapadla v rutino in se vama ne zgodi več nič novega, je sedaj pravi čas, da osvežita svoje razmerje. Zakaj se ne bi denimo ponovno spoznala in tako znova podoživela vznemirljive prve trenutke zveze? Prvi dotiki, prvi poljub, prvi seks – vse to lahko doživita ponovno. Ključ do novega začetka je igra vlog. Oblecita se malce drugače kot sicer, skušajta se preobraziti v nekoga drugega, nato pa se »naključno« srečajta ob točilnem pultu. Vznemirjenje ob zapeljevanju »neznanca« je vedno neverjetno – tokrat pa boste lahko neznanca ali neznanko brez slabe vesti odpeljali domov.

Ideja #4: Kdo je šef? Zagotovo poznata knjigo 50 odtenkov sive, ki zadnje čase ruši vse rekorde branosti. Morda skoraj sadistični rituali ne bodo najboljša izbira za vajin zmenek – a že odtenek tovrstnega dogajanja bo popestril vajin večer in poskrbel za neverjetno vznemirjenje. Eden od vaju je za ta večer šef – drugi pa mora storiti vse, kar mu ukaže prvi. V javnosti bo seveda šlo za manj opazne naloge; šef lahko tako denimo ukaže, da se drugi dotika po bolj zanimivih delih telesa ali morda pokaže kakšen košček kože več. Ko se enkrat znajdeta na samem, lahko igra postane mnogo bolj vroča – a seveda le do meje, ki še ustreza obema.

Ideja #5: Pozabita na vse in se prepustita strasti Skoraj v vsaki restavraciji lahko v restavraciji sami ali njeni bližnji okolici najdeta lokacijo, kjer se lahko v miru prepustita strasti. Izbira lokacije je seveda odvisna od vajine drznosti in sramežljivosti; preizkusita lahko toaletne prostore, temačno garderobo, ali pa – če se restavracija nahaja v nakupovalnem središču – kabino za preoblačenje v kakšni manj obljudeni trgovini z oblačili. Če sta bolj sramežljive narave, bo avto, parkiran v temnem kotu parkirišča, za vaju morda boljša izbira. Kjerkoli že bosta, seks na javnem mestu bo nadvse vznemirljiv in bo dodobra popestril vajin večer.