Monthly Archives: November 2013

 1. Najbolj nagajiva praznična darila za ženske

  Praznični dnevi se nezadržno bližajo – ste morda že razmišljali, kaj boste podarili posebnim ženskam v vašem življenju? Partnerka ali nagajiva prijateljica bo zagotovo vesela posebnega darila, ki ji lahko ogreje in polepša mrzle zimske dni, se strinjate? Za vas smo pripravili seznam najbolj nagajivih prazničnih daril za ženske – skrbno ga preučite in izberite darilo, ki si ga najbolj želi!
  Preberi več »
 2. Najboljše erotične igračke za moške

  Vibrator, dildo in vaginalne kroglice so pripomočki, ki se znajdejo v zgornjem predalu mnogih žensk, saj so to res klasični erotični pripomočki. Pa ste se kdaj vprašali, kateri so najbolj priljubljeni erotični pripomočki za moške? Odvisno seveda, koga vprašate. Za vas smo pripravili nekaj odličnih idej; v nadaljevanju vam predstavljamo 7 najboljših erotičnih igračk za moške. Zavihajte rokave – in še kaj drugega – ter se pogumno poigrajte z njimi!
  Preberi več »
 3. 7 jesenskih dobrot, ki bodo izboljšale vašo spolnost

  Vročega in nagajivega poletja je konec, saj smo že pošteno zakorakali v hladnejše jesenske dni. Se tudi vam zdi, da vam je v teh hladnih dneh libido malce upadel? Brez skrbi, poznamo odlično rešitev. V nadaljevanju vam predstavljamo 7 odličnih jesenskih dobrot, ki vas bodo dobro ogrele in popeljale vašo seksualnost na nov nivo. Dober tek!
  Preberi več »