Monthly Archives: April 2013

 1. 5 aktivnosti, ki vas bodo povsem nepričakovano vzburile

  Spomladanski dnevi so že sami po sebi nekaj nepozabnega. V zraku je nekaj prav posebnega, nekaj vznemirljivega, nagajivega in rahlo erotičnega. Morda bodo prav zato naslednje vsakdanje, povsem nedolžne aktivnosti na vas vplivale še bolj intenzivno kot sicer – vsekakor pa si verjetno nikoli niste predstavljali, da bi vas takšne aktivnosti lahko tako zelo vzburile.
  Preberi več »
 2. Najbolj seksi pomlad doslej

  Po dolgi, mrzli zimi so nas končno osrečili prvi pomladni dnevi. Narava se prebuja, ptički se ženijo, nas pa – kot vsako leto – razganjajo hormoni. Le zakaj bi se jim upirali? Če si želite, da bi bila letošnja pomlad še posebno pikantna, nagajiva in razvratna, preizkusite naslednje nasvete – zagotavljamo vam, da vam najbolj seksi pomlad doslej ne uide.
  Preberi več »
 3. 5 idej za resnično seksi zmenek

  Se odpravljate na prvi zmenek – ali pa je vajin tokratni zmenek morda prvi po dolgem času, zato ga želita še dodatno začiniti? Pozabita na dolgočasno večerjo ali klišejski obisk kino predstave – tokrat lahko povsem običajne aktivnosti spremenita v resnično seksi doživetje, ki ga še dolgo ne bosta pozabila.
  Preberi več »