Monthly Archives: Julij 2012

 1. Še 5 stvari, ki jih morate preizkusiti v poletnem času

  Ste že preizkusili prvih pet predrznih idej, ki smo vam jih predlagali v prejšnjem članku? Da vam med dolgimi poletnimi dnevi ne bo postalo dolgčas, smo za vas pripravili še pet predlogov za aktivnosti, ki jih to poletje nikakor ne smete zamuditi! Predsodke torej pošljite na dopust, vi pa se prepustite zabavi. In kje začeti?
  Preberi več »
 2. 5 stvari, ki jih absolutno morate preizkusiti v poletnem času

  Poletje je čas za nove izzive, drzne ideje, nespametne zamisli – in preizkušanje meja. Si že dalj časa želite storiti nekaj, pa nikakor ne zberete poguma? Poletje je pravi čas, da pozabite na strah ali pomisleke – in se preprosto prepustite trenutku. In katerih je tistih pet stvari, ki bi jih v tem poletju resnično morali preizkusiti?
  Preberi več »
 3. Prevroče za seks? Nikakor!

  Temperature so dosegle in presegle naša pričakovanja in le malokdo si želi kaj drugega kot udobnega ležalnika, obilo sence in ledeno hladne pijače. Seks? V tej vročini? Verjetno to nikakor ni vaša prva ideja, kajne? A brez skrbi, tudi v tej pasji vročini se lahko pozabavate med rjuhami – le pravo taktiko morate poiskati. Mi smo za vas pripravili nekaj osnovnih nasvetov, vi pa uporabite svojo domišljijo!
  Preberi več »