Monthly Archives: Maj 2012

 1. Osnove bontona po seksu – za ženske

  Četudi so moški tisti, na katere pogosteje letijo kritike glede obnašanja po seksu, tudi ženske na tem področju niso povsem nedolžne. Najpogosteje pozabijo svojega posteljnega partnerja malo pohvaliti za odličen nastop, poleg tega pa pogosto pričakujejo, da bo vse potrebno postoril on. Ko je predstave torej konec, kako poskrbeti, da se pravo vzdušje nadaljuje?
  Preberi več »
 2. 5 smrtnih grehov seksa

  Morda se vam zdi, da se na področju posteljnih igric znajdete odlično – a dovolj je le eden od smrtnih grehov seksa, da vašega partnerja mine želja, da bi z vami še naprej delil posteljo. Vas zanima, kje grešite?
  Preberi več »
 3. 3 strategije za poživitev vašega seksualnega življenja

  Zunaj cveti pomlad, narava se prebuja iz zimskega spanca, na vsaki vejici se zapeljuje par ptičkov – vi pa imate občutek, da je vaše seksualno življenje kar nekako obstalo. Pomlad je idealen čas, da ponovno obudite ogenj v vašem razmerju in poživite svoje seksualno življenje. In kako se lotiti tega iziva?
  Preberi več »
 4. 8 filmov, ki zagotovo vodijo do seksa

  So filmi, ki jih ženske preprosto obožujejo (moški pa jih seveda ne prenesejo) – in so filmi, ki ženske spravijo v pravo razpoloženje za seks. Seveda te slednje filme nekoliko lažje prenesejo tudi moški, saj jih na koncu najverjetneje čaka nagrada. Če želite svoji izbranki pripraviti prijeten filmski večer, obenem pa poskrbeti, da bo večer prijeten tudi za vas, poskusite z naslednjim izborom!
  Preberi več »
 5. Je seks poleti res še boljši kot sicer?

  Končno je tu – poletje! Hladna limonada, vroči pogledi in najboljši seks, kar ste ga kdajkoli doživeli. Ne gre le za mit; dejstvo, da je seks poleti še boljši, so potrdili tudi strokovnjaki! Visoke temperature namreč sprostijo vaše mišice, naredijo vašo kožo bolj občutljivo, vaše telo pa pripravijo do tega, da preklopi v nek bolj počasen, umirjen ritem, ki je kot ustvarjen za uživanje. Kako torej poskrbeti, da bo letošnje poletje resnično nepozabno?
  Preberi več »