Monthly Archives: April 2012

 1. 4 poti, ki zagotovo vodijo do orgazma

  Se kdaj zalotite, da opazujete svojo najdražjo v trenutku ekstaze in se sprašujete, ali orgazem morda hlini? Ali pa vas ob zadovoljstvu, da ste jo uspeli pripeljati do silovitega orgazma, obenem spremlja misel, ali boste za dosežek uspeli še kdaj ponoviti? Za vas smo raziskali in podrobno opisali 4 poti, ki vedno in vsakič vodijo do orgazma – zato lahko uživate povsem brez skrbi.
  Preberi več »
 2. 6 najboljših idej za zares seksi zmenek

  Vas čaka prvi zmenek z nekom novim, pa želite resnično blesteti? Ali pa morda skušate s partnerjem ali partnerko ponovno obuditi staro strast? Nikar ne bodite dolgočasni – zmenek, ki vsebuje kino in večerjo, se zagotovo ne bo končal v postelji. Organizirajte zmenek, ki bo poln kemije in iskric – in ki se bo zagotovo končal tako, kot si potiho želita oba.
  Preberi več »
 3. 11 najboljših glasbenih podlag za seks

  Vaju ob seksu spremlja zvok televizije? Ali morda zvok sosedov, ki trkajo na steno med stanovanji in prosijo, da se vendarle malo umirita? Kakorkoli že, dobra glasbena podlaga vaju bo istočasno pomirila in vzburila, zato bo vajin seks še toliko boljši, poleg tega pa bosta z dobro glasbo lažje odklopila zunanje dražljaje – sosedom pa namesto vajinih krikov raje namenila nekaj dobre glasbe. Tudi srečanja na hodniku bodo naenkrat postala precej manj neprijetna.
  Preberi več »
 4. Kako resnično vzburiti žensko

  Ste se znašli v postelji z napol golo žensko – sedaj pa niste povsem prepričani, kako naprej? Tudi to se zgodi, a ravno za take primere smo pripravili nekaj odličnih in povsem preprostih nasvetov, s katerimi boste svojo partnerko v zločinu brez težav vzburili do meje, ki je še ni izkusila. Kje navadno začnete? Se zapodite direktno med njene prsi ali pa akcijo celo začnete direktno med njenimi nogami? Nikar, začnite počasi in nekoliko drugače …
  Preberi več »