Monthly Archives: Marec 2012

 1. Si rada na vrhu?

  Ali pa morda spadaš med tista dekleta, ki položaja »ona zgoraj« ne marajo najbolj? Morda je za to krivo dejstvo, da si nekoliko preveč sramežljiva – pri tem položaju pa resnično razgališ svoje najbolj intimne dele – ali pa te skrbi to, da preprosto ne ujameš pravega ritma in gibanja? Karkoli že je tisti pomislek, ki ti preprečuje nepozabno zabavo na svojem partnerju – tudi tu velja, da vaja dela mojstra, a le če mojster dela vajo, zato preberi naslednje napotke, nato pa se pogumno odpravi orgazmu nasproti!

  Preberi več »
 2. Vse skrivnosti telefonskega seksa

  Ste trenutno v razmerju na daljavo – ali pa si s partnerjem preprosto želite popestriti vajin odnos? Morda vam je med službo včasih dolgčas in bi si radi malo polepšali delovni čas? Če partnerja v tistem trenutku ni nikjer v bližini, je rešitev le ena: telefonski seks. A kako telefonski seks sploh poteka – in kaj storiti, če ste zanj preveč sramežljivi?
  Preberi več »
 3. 4 zlata pravila za jutranji seks

  Če se zjutraj do zadnjega skrivate pod toplo odejo, nato pa se na hitro umijete, oblečete, spijete kavo in odhitite v službo, ob tem pa niti ne pomislite na seks, definitivno zamujate velik del svojega življenja. Jutranji seks vas bo namreč zbudil bolj kot katerakoli kava, obenem pa vam bo na obraz nadel prešeren nasmeh, ki ga še tako zoprn šef ne bo mogel izbrisati. Zakaj si ne bi torej polepšali jutra z jutranjim seksom?
  Preberi več »
 4. Razkrito: Kako do najboljšega orgazma, ki ste ga kdajkoli doživeli?

  Ženski orgazem je zapletena stvar – s tem se zagotovo strinjata oba spola! Zahteva čas, pravilno tehniko, pravo razpoloženje, za povrh pa je vedno prisoten še nek skrivnostni faktor, ki določi, ali bo do orgazma na koncu le prišlo. Dodaten zaplet povzroči še dejstvo, da ženski intimni deli niso tako preprosti in dostopni kot moški – a vendar lahko zato ob pravilni kombinaciji stimulacije nudijo toliko večje užitke. Čas je, da spoznate orgazem, ki bo pretresel vaše celo telo in ki ga zagotovo ne boste pozabili.
  Preberi več »
 5. Postani mojstrica oralnega seksa!

  Dobro znano je, da večina moških obožuje oralni seks, enako dobro znano pa je tudi, da žal številne ženske niso povsem prepričane, kako se oralnega seksa sploh lotiti. Osnova je seveda jasna in precej logična – a kaj je tisto kar dober oralni seks loči od fantastičnega? Seveda ključ do tega odkritja leži predvsem v praksi in komunikaciji med partnerjema, a naš preprost vodič ti bo pri tem pomagal z nekaj triki, ki ga bodo zagotovo navdušili!
  Preberi več »