Blog

 1. Kako najboljše uporabiti vibrator med seksom?

  Vibrator ni le pripomoček za masturbacijo – najbrž se tudi vi strinjate, kaj? Kljub temu pa tudi ljudem, ki so do uporabe igračk pri seksu zelo odprti, včasih zmanjka idej. Vas zanima, kako najboljše vključiti vibrator v seks? Spodnjih 7 idej vam bo zagotovo polepšalo precej trenutkov v troje, ko boste s partnerjem/partnerko in vibratorjem odkrivali nove dimenzije užitka …
  Preberi več »
 2. 7 odličnih načinov za popestritev misijonarskega položaja

  Ali najpogosteje seksata kar v misijonarskem položaju? Razumljivo, res je najbolj udoben in najbolj enostaven, vendar pa je tudi malce dolgočasen. Če si želita popestritve, obenem pa nista pripravljena na položaje, ki vključujejo stojo na glavi, smo za vaju pripravili 7 odličnih idej, s pomočjo katerih bo vajin seks še precej bolj vroč – a obenem nič manj udoben. Pa začnimo …

  Preberi več »
 3. Pogrejte hladne dni z vročimi seksualnimi položaji

  Ali si tudi vi želite poživiti hladne zimske dni? Recept je preprost – potrebujete nove, nagajive in zabavne ideje za seksualne položaje. Za vas smo zbrali 7 takih, ki se najbolje podajo hladnejšemu obdobju leta – na vas pa je, da jih tudi v praksi poskusite. Pogumno v boj!
  <

  Preberi več »
 4. 4 malce drugačne poti do njenega orgazma

  Pot do ženskega orgazma nikakor ni najlažja pot na svetu – to dobro vedo vsi, ki so se kdaj že podali po njej. In če se vam zdi, da ste preizkusili že vse običajne in preverjene načine za njen orgazem, pa pri tem niste bili preveč uspešni (ali pa ste morda bili, a si želite še nekaj novega), smo za vas pripravili seznam štirih malce bolj nenavadnih in neverjetno učinkovitih poti, ki zagotovo vodijo do njenega vrhunca.  

  Preberi več »
 5. 4 načini, kako uvesti novosti v posteljo

  Je vaše seksualno življenje postalo nekoliko dolgočasno in si želite popestritve? Če že dolga leta seksate le v misijonarskem položaju, bo morda težko prekiniti ta vzorec in poskusiti nekaj novega – a dokler ne poskusite, vam zagotovo ne bo uspelo. Če ste v dvomih in ne veste, kako pravzaprav vpeljati novosti, smo za vas pripravili nekaj enostavnih in nadvse učinkovitih nasvetov.
  Preberi več »
 6. 6 presenetljivih dejstev o moškem orgazmu

  Če ženski orgazem velja za nekaj mitičnega, skrivnostnega in pogosto tudi težko dosegljivega, za moške orgazme velja ravno nasprotno – jemljemo jih kot nekaj nadvse preprostega, povsem samoumevnega in prav nič skrivnostnega. A tudi moški orgazmi skrivajo nekaj zabavnih skrivnosti, ki bi jih vsekakor morali poznati – preberite teorijo, nato pa vse skupaj preizkusite še v praksi!
  Preberi več »
 7. Nagajivo preživljanje novega leta

  Novoletni večer se nezadržno bliža in počasi bo treba začeti razmišljati o tem, kje in kako boste preživeli ta posebni večer. Že imate kako dobro idejo? Če je še nimate, smo za vas pripravili nekaj nagajivih predlogov, ki vam bodo pomagali organizirati zares nepozabno in še posebej nagajivo doživetje.
  Preberi več »
 8. Najbolj nagajiva praznična darila za moške

  Verjetno se tudi vi že veselite prihajajočih prazničnih dni. Ste morda že razmišljali o tem, kaj boste podarili svojim prijateljem, partnerju ali celo sami sebi? Za vas imamo nekaj odličnih predlogov, ki bodo zagotovo učinkovito pogreli mrzle zimske dni. V nadaljevanju vam predstavljamo 6 najbolj nagajivih prazničnih daril za moške –  da boste lahko  za vse posebne moške v vašem življenju izbrali le najboljše!
  Preberi več »
 9. Najbolj nagajiva praznična darila za ženske

  Praznični dnevi se nezadržno bližajo – ste morda že razmišljali, kaj boste podarili posebnim ženskam v vašem življenju? Partnerka ali nagajiva prijateljica bo zagotovo vesela posebnega darila, ki ji lahko ogreje in polepša mrzle zimske dni, se strinjate? Za vas smo pripravili seznam najbolj nagajivih prazničnih daril za ženske – skrbno ga preučite in izberite darilo, ki si ga najbolj želi!
  Preberi več »
 10. Najboljše erotične igračke za moške

  Vibrator, dildo in vaginalne kroglice so pripomočki, ki se znajdejo v zgornjem predalu mnogih žensk, saj so to res klasični erotični pripomočki. Pa ste se kdaj vprašali, kateri so najbolj priljubljeni erotični pripomočki za moške? Odvisno seveda, koga vprašate. Za vas smo pripravili nekaj odličnih idej; v nadaljevanju vam predstavljamo 7 najboljših erotičnih igračk za moške. Zavihajte rokave – in še kaj drugega – ter se pogumno poigrajte z njimi!
  Preberi več »