Mystim E-Masturbator Opus

Mystim E-Masturbator Opus

Mystim - Tension Lover Naprava za stimulacijo

Digitalna naprava za elektronsko stimulacijo

139,80 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
528927

Digitalna naprava za elektronsko stimulacijo (mehko mravljinčenje, ritmično pulziranje, čutno potiskanje). Dva ločena upravljalnika, 7 posamičnih programov za zadovoljevanje (nežno, grobo). Časovnik: 10, 20, 30, 40, 50 in 60 minut. Intenzivnost, širina impulzov in frekvenca so individualno nastavljivi, po protokolu trajanja aplikacije. Uporabnik lahko prilagodi vrednosti po želji. Zaklepanje tipk preprečuje nenamerno spreminjanje nastavitev. Posebno velik zaslon za enostavno branje. Vtič se lahko premakne pod kotom 306° (preprečuje zlom kabla). Priložena je tudi elastična sponka za pas.

Vsebina paketa: 1 digitalna naprava za stimulacijo, 1 trdni kovček, 4 samolepilne elektrode, 2 elektrodna kabla za samolepilne elektrode, 1 baterija (9V).

Specifikacije:

Barva: črna

Teža: 746 g

Pakiranje

Širina: 19 cm

Višina: 6 cm

Dolžina: 25,5 cm

Baterije: 1 x 1604D (priložene)

Izdelki iste znamke

Izdelkov, ki ustrezajo izbiri, ni mogoče najti.

Dostava

Vsi artikli, ki imajo v trgovini status "Na zalogi" so odposlani še isti delovno dan v kolikor je naročilo oddano do 13. ure. Za artikle, ki jih ni na zalogi je čas dobave odvisen tudi od dobavitelja. V večini primerov so artikli dobavljeni v 10. delovnih dneh oziroma prej. V primeru zamud pa vas o tem obvestimo.

Pakiranje

Vsi artikli so zapakirani v nevtralno kartonasto embalažo oziroma v primeru manjših artiklov nevtralne obložene kuverte. Na paketih ni imena trgovine, zgolj naslov za dostavo in ime podjetja.

Zadnje ogledano
No recently views items
Počisti vse