Set za vezanje Ultimate Bad Kitty

Set za vezanje Ultimate Bad Kitty

50 odtenkov sive – komplet za vezanje na posteljo

Pretvorite svojo posteljo v igrišče za igrice podrejanja in uživanje v poželenju vklepanja.

59,95 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
E24218

Pretvorite svojo posteljo v igrišče za igrice podrejanja in uživanje v poželenju vklepanja. Komplet je idealen za začetnike, saj lahko z njim na enostaven in hiter način privežete celotno telo.

 

»Ko se zgrudi name, občutim njegovo polno težo, ki me sili v globino vzmetnice. Svoje zavezane roke potisnem okoli njegovega vratu in ga držim najbolje, kar lahko. V tistem trenutku vem, da bi za tega moškega naredila vse. Njegova sem.« - Anastasia Steele, junakinja knjige 50 odtenkov sive


4 mehke vezi s pritrjevanjem na ježka omogočajo lahko vezanje celega telesa, tako da se lahko povsem osredotočite le na užitek. Vezi lahko s pomočjo vrteče priponke združite skupaj, da dobite lisice za zapestje ali gležnje, ali pa uporabite posebne jermene za vezanje na posteljo.

Jermena položita pod vzmetnico, prilagodite dolžino in širino, pa boste dobili odličen mehanizem za vezanje gležnjev in zapestij, ne da bi potrebovali kak poseben okvir ali drugo opremo.

Komplet vezi lahko prilagodite majhnim, srednje velikim in ogromnim posteljam, zlahka pa se ga tudi zloži in shranjuje. Komplet je idealen za diskretna potovanja v dvoje.

Sistem jermenov meri 122 cm v dolžino, po dveh 249 cm širokih stranicah pa lahko namestite lisice. 4 jermeni so zataknjeni pod vzmetnico, skozi okrogle obročke pa jih lahko pritrdite na lisice, da zaključite ves privezovalni sistem.

Komplet je del Uradne zbirke užitka 50 odtenkov sive, ki jo je odobrila sama avtorica E. L. James. Komplet za vezanje na posteljo je v kombinaciji z uradno vrečo za shranjevanje 50 odtenkov sive idealno erotično darilo za oboževalke slavne trilogije.


Material: saten

Več informacij
Znamka: 50 Shades of Grey

Izdelki iste znamke

 1. 50 Odtenkov Sive – Mini klitoralni vibrator Sweet Touch 50 Shades of Grey
  29,95 €
  Quickview
 2. 50 Odtenkov Sive – Klasični vibrator Charlie Tango 50 Shades of Grey
  29,95 €
  Quickview
 3. 50 Odtenkov Sive - Vibrirajoči obroček Feel It 50 Shades of Grey
  17,95 €
  Quickview
 4. 50 Odtenkov Sive – Vibrirajoči analni čep 50 Shades of Grey
  29,95 €
  Quickview
 5. Igralne karte Kama Sutra 50 Shades of Grey
  2,95 €
  Quickview
 6. 50 odtenkov sive – Krema za po šeškanju 50 Shades of Grey
  11,95 €
  Quickview
 7. 50 odtenkov sive – Čistilo za erotične igračke 50 Shades of Grey
  7,95 €
  Quickview
 8. 50 odtenkov sive – Analni lubrikant Sprosti se 50 Shades of Grey
  8,95 €
  Quickview

Dostava

Vsi artikli, ki imajo v trgovini status "Na zalogi" so odposlani še isti delovno dan v kolikor je naročilo oddano do 13. ure. Za artikle, ki jih ni na zalogi je čas dobave odvisen tudi od dobavitelja. V večini primerov so artikli dobavljeni v 10. delovnih dneh oziroma prej. V primeru zamud pa vas o tem obvestimo.

Pakiranje

Vsi artikli so zapakirani v nevtralno kartonasto embalažo oziroma v primeru manjših artiklov nevtralne obložene kuverte. Na paketih ni imena trgovine, zgolj naslov za dostavo in ime podjetja.

Zadnje ogledano
No recently views items
Počisti vse