Fun Factory - Amor Dildo Črn

Fun Factory - Amor Dildo Črn

Rebel - Masturbator z 2 funkcijami

Rebel - Masturbator z 2 funkcijami

Bathmate - HydroXtreme7 Wide Boy

Bathmate HydroXtreme7 Wide Boy ponuja neprimerljivo povečanje velikosti.
249,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
E26624

Bathmate HydroXtreme7 Wide Boy ponuja neprimerljivo povečanje velikosti.

Če imate izjemno debel penis, je težko najti črpalko za penis, ki zagotavlja največjo zmogljivost - Bathmate HydroXtreme7 Wide Boy je namenjen temu, da to odpravite. Ta črpalka, ki obsega obseg nad 16,5 cm in vključuje pumpico, ki je namenjena dodajanju maksimalnega pritiska in ponuja neprekosljive koristi pri dolžini, obsegu in kakovosti erekcije.

Bathmate HydroXtreme7 Wide Boy je popolnoma nov izdelek podjetja Bathmate. Vedno iščejo načine za prilagoditev večjemu številu uporabnikov, saj je serija Bathmate Wide Boy zasnovana tako, da ustreza tistim, ki so preveč obdarjeni za priljubljeno črpalko Bathmate Hydromax7, in vendar niso prerasli dolžine. Doslej so za take uporabnike ponujali Bathmate Hydromax7 Wide Boy, zdaj pa ponudbo dvigujejo na novo raven in vam ponujajo povečanje z HydroXtreme7 Wide Boy.

Poleg izjemno zmogljive enote s hidro črpalko serija HydroXtreme vključuje tudi pumpico, ki je enostavena za uporabo. Ko črpalko napolnite s toplo vodo in jo pritrdite na telo, lahko stisnete pumpico, da iztisne vodo, kar ustvari vakuum v črpalki. Tako je lažje kot kdaj koli prej povečati pritisk - in rezultate, ki jih dobite. Tako kot vse črpalke HydroXtreme je tudi Bathmate HydroXtreme7 Wide Boy oblikovan tako, da ustvari najvišjo raven varnega pritiska in zagotovi neprekosljive rezultate.

Črpalka je zasnovana tako, da najbolje deluje za tiste z erekcijo med 12,7 in 17,8 cm in tiste s obsegom nad 16,5 cm. Na splošno so hidro črpalke Bathmate resnično spremenile več kot milijon uporabnikov po vsem svetu, zaradi česar so blagovna znamka številka ena za črpalke za penis. Ker njihove črpalke prinašajo resnične rezultate, so z razlogom na vrhu. Pred nakupom črpalke za penis je pogosto malo negotovosti - ali res deluje ali samo zapravljate denar? Pri Bathmate to ni možnosti. V večini primerov so rezultati še posebej vidni po približno enem mesecu redne uporabe, zato boste imeli več kot dovolj časa, da vidite prave spremembe, ki jih ustvarja Bathmate.

Več informacij
Znamka: Bathmate

Izdelki iste znamke

 1. Bathmate - HydroXtreme5 Bathmate
  219,00 €
  Quickview
 2. Bathmate - HydroXtreme9 Bathmate
  259,00 €
  Quickview
 3. Bathmate - HydroXtreme7 Bathmate
  229,00 €
  Quickview
 4. Bathmate - HydroMax9 Bathmate
  139,00 €
  Quickview
 5. Bathmate - HydroMax7 Bathmate
  124,00 €
  Quickview
 6. Bathmate trak za tuširanje Bathmate
  19,90 €
  Quickview
 7. Bathmate sistem za čiščenje Bathmate
  49,90 €
  Quickview
 8. Bathmate - vodna erekcijska črpalka Bathmate
  89,00 €
  Quickview

Dostava

Vsi artikli, ki imajo v trgovini status "Na zalogi" so odposlani še isti delovno dan v kolikor je naročilo oddano do 13. ure. Za artikle, ki jih ni na zalogi je čas dobave odvisen tudi od dobavitelja. V večini primerov so artikli dobavljeni v 10. delovnih dneh oziroma prej. V primeru zamud pa vas o tem obvestimo.

Pakiranje

Vsi artikli so zapakirani v nevtralno kartonasto embalažo oziroma v primeru manjših artiklov nevtralne obložene kuverte. Na paketih ni imena trgovine, zgolj naslov za dostavo in ime podjetja.

Zadnje ogledano
No recently views items
Počisti vse