-25%

Oxballs – Oxsling Cocksling Black Ice

17,96

OXSLING obsega vse, kar vam je všeč pri originalnih dizajnih obročev, vendar je ta narejen iz popolnoma nove sestave PLUS+SILICONE.

Razpoložljivost: Na zalogi SKU: E29875 Kategoriji: ,

Opis

OXSLING obsega vse, kar vam je všeč pri originalnih dizajnih obročev, vendar je ta narejen iz popolnoma nove sestave PLUS+SILICONE.

PLUS+SILICONE združuje moč in raztegljivost TPR s toplino in mehkobo gladkega silikona; zagotovlja, da vaše premoženje še nikoli ni občutilo česa podobnega.

Vsaka odprtina na OXSLING-u je ojačana z debelim obročem, ki oprime vaše meso in potisne vaše orehe navzdol in stran od vašega telesa. Izjemno mehak material in zasnova z več obročki ustvarjata občutek roke, ki nežno stiska vaš ud in moda.

OXSLING lahko zaradi njegove vsestranske oblike nosite na več načinov in tako izkusite različno prileganje in drugačen občutek. Manjši obroček nosite obrnjen navzdol za tesnejše prileganje modam ali pa ga obrnite proti telesu za večji pritisk na ud. Privlačen reliefni napis OX vam omogoča, da predstavljate svojo najljubšo znamko igrač, hkrati pa pokažete svoje atribute...

Statistika:

– Širina: 5,08 cm

– Višina: 5,72 cm

– Obseg glavne luknje: 10,16 cm

– Obseg luknje za gred: 8,89 cm

– Obseg luknje za moda: 10,80 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Oxballs – Oxsling Cocksling Black Ice”