Španska muha Passion Intenso 15 ml

Španska muha Passion Intenso 15 ml

Libido ON Gel - Za njo 50ml

Libido ON Gel - Za njo 50ml

50 odtenkov sive – Gel užitka zanjo

Gel užitka Oživi je intimni gel za vzburjanje iz Uradne zbirke čutne nege 50 odtenkov sive, ki vam bo pomagal doživeti precej močnejše orgazme in stimulacijo, obenem pa bo okrepil prav vsako ščemenje, dotik in vibracijo.

17,95 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
E24225

Želite še okrepiti svoje užitke? Gel užitka Oživi je intimni gel za vzburjanje iz Uradne zbirke čutne nege 50 odtenkov sive, ki vam bo pomagal doživeti precej močnejše orgazme in stimulacijo, obenem pa bo okrepil prav vsako ščemenje, dotik in vibracijo.

"Predam se mu in eksplodiram okoli njega – orgazem, ki me izprazni in se dotakne moje duše, me pusti izrabljeno in izčrpano." - Anastasia Steele, junakinja knjige 50 odtenkov sive

Ena izmed ključnih sestavin gela, arginin, deluje tako, da poveča dotok krvi v vaš klitoris ter s tem poskrbi za izjemno občutljivost in neverjetno odzivnost. Dodatek mentola poskrbi za poživljajoče hlajenje in občutek ščemenja, ki še okrepi občutljivost in orgazmični potencial.

Malce gela nanesite na svoj klitoris in ga nežno vmasirajte s prstom. Gel lahko uporabljate sami ali v dvoje ali s svojo najljubšo igračko – v vsakem primeru boste deležni neverjetne zabave in neverjetnih užitkov.


Gel užitka Oživi je del Uradne zbirke čutne nege 50 odtenkov sive, ki jo je odobrila sama avtorica E. L. James.

Pomembne informacije
Varno za uporabo s kondomi: Da
Primerno za vegetarijance: Da

Pakiranje vsebuje 30 ml.

Več informacij
Znamka: 50 Shades of Grey

Izdelki iste znamke

Dostava

Vsi artikli, ki imajo v trgovini status "Na zalogi" so odposlani še isti delovno dan v kolikor je naročilo oddano do 13. ure. Za artikle, ki jih ni na zalogi je čas dobave odvisen tudi od dobavitelja. V večini primerov so artikli dobavljeni v 10. delovnih dneh oziroma prej. V primeru zamud pa vas o tem obvestimo.

Pakiranje

Vsi artikli so zapakirani v nevtralno kartonasto embalažo oziroma v primeru manjših artiklov nevtralne obložene kuverte. Na paketih ni imena trgovine, zgolj naslov za dostavo in ime podjetja.

Zadnje ogledano
No recently views items
Počisti vse