Gel za zožanje nožnice 2Seduce Female Tightening (50ml)

Gel za zožanje nožnice 2Seduce Female Tightening (50ml)

Krema 2Seduce Intimate Sensual (50ml)

Krema 2Seduce Intimate Sensual (50ml)

3B: Shape&Show Buttocks lifter gel (50ml)

Gel učinkuje tako, da krepi kožo na področju stegen in zadnjice ter tako daje bolj čvrst videz.

22,95 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
11800038

3B Cosmetics Shape & Show Buttocks Lifter Gel učinkuje tako, da krepi kožo na področju stegen in zadnjice ter tako daje bolj čvrst videz.

Krepi in neguje kožo. Pomaga pri preprečevanju nastanka celulita. Podpira naravno lepoto kože. Naravne sestavine gela, kožo navlažijo in hidrirajo, krepijo dele zadnjice in stegen ter pomagajo pri preprečevanju nastanka celulita in drugih nepravilnosti.

Gel je mehak, enostaven za nanos in se hitro vpije v kožo. Vaša koža bo po redni uporabi videti bolj zdrava in elastična.

Izdelki iste znamke

Izdelkov, ki ustrezajo izbiri, ni mogoče najti.

Dostava

Vsi artikli, ki imajo v trgovini status "Na zalogi" so odposlani še isti delovno dan v kolikor je naročilo oddano do 13. ure. Za artikle, ki jih ni na zalogi je čas dobave odvisen tudi od dobavitelja. V večini primerov so artikli dobavljeni v 10. delovnih dneh oziroma prej. V primeru zamud pa vas o tem obvestimo.

Pakiranje

Vsi artikli so zapakirani v nevtralno kartonasto embalažo oziroma v primeru manjših artiklov nevtralne obložene kuverte. Na paketih ni imena trgovine, zgolj naslov za dostavo in ime podjetja.

Zadnje ogledano
No recently views items
Počisti vse