Položaji

 1. 7 odličnih načinov za popestritev misijonarskega položaja

  Ali najpogosteje seksata kar v misijonarskem položaju? Razumljivo, res je najbolj udoben in najbolj enostaven, vendar pa je tudi malce dolgočasen. Če si želita popestritve, obenem pa nista pripravljena na položaje, ki vključujejo stojo na glavi, smo za vaju pripravili 7 odličnih idej, s pomočjo katerih bo vajin seks še precej bolj vroč – a obenem nič manj udoben. Pa začnimo …

  Preberi več »
 2. Pogrejte hladne dni z vročimi seksualnimi položaji

  Ali si tudi vi želite poživiti hladne zimske dni? Recept je preprost – potrebujete nove, nagajive in zabavne ideje za seksualne položaje. Za vas smo zbrali 7 takih, ki se najbolje podajo hladnejšemu obdobju leta – na vas pa je, da jih tudi v praksi poskusite. Pogumno v boj!

  Preberi več »
 3. 4 načini, kako uvesti novosti v posteljo

  Je vaše seksualno življenje postalo nekoliko dolgočasno in si želite popestritve? Če že dolga leta seksate le v misijonarskem položaju, bo morda težko prekiniti ta vzorec in poskusiti nekaj novega – a dokler ne poskusite, vam zagotovo ne bo uspelo. Če ste v dvomih in ne veste, kako pravzaprav vpeljati novosti, smo za vas pripravili nekaj enostavnih in nadvse učinkovitih nasvetov.
  Preberi več »
 4. 10 seksi stvari, ki jih preprosto morate izkusiti, še preden zapustite ta svet

  Imate seznam želja, na katerega vključujete stvari, ki jih želite izkusiti, še preden zapustite ta svet? Upamo, da vam jih je uspelo doživeti čim več! A če na vaš seznam niste vključili najbolj zanimivih seksualnih dogodivščin, boste zamudili res veliko… Brez skrbi, nikakor ni prepozno – preberite naš seznam in preverite, katere seksi stvari preprosto morate izkusiti v času svojega življenja!
  Preberi več »
 5. Najboljši seks položaji za ženske

  Čeprav tako kot povsod drugod v življenju tudi pri seksu velja, da smo si ljudje različni in da so nam všeč različne stvari, pa so naslednji seks položaji vendarle všeč veliki večini žensk. Gre za položaje, v katerih imajo ženske največ možnosti, da doživijo orgazem – zato bosta v teh seks pozah zagotovo uživala oba. Preizkusita jih!
  Preberi več »
 6. Si rada na vrhu?

  Ali pa morda spadaš med tista dekleta, ki položaja »ona zgoraj« ne marajo najbolj? Morda je za to krivo dejstvo, da si nekoliko preveč sramežljiva – pri tem položaju pa resnično razgališ svoje najbolj intimne dele – ali pa te skrbi to, da preprosto ne ujameš pravega ritma in gibanja? Karkoli že je tisti pomislek, ki ti preprečuje nepozabno zabavo na svojem partnerju – tudi tu velja, da vaja dela mojstra, a le če mojster dela vajo, zato preberi naslednje napotke, nato pa se pogumno odpravi orgazmu nasproti!

  Preberi več »