Praznični dnevi se nezadržno bližajo – ste morda že razmišljali, kaj boste podarili posebnim ženskam v vašem življenju? Partnerka ali nagajiva prijateljica bo zagotovo vesela posebnega darila, ki ji lahko ogreje in polepša mrzle zimske dni, se strinjate? Za vas smo pripravili seznam najbolj nagajivih prazničnih daril za ženske – skrbno ga preučite in izberite darilo, ki si ga najbolj želi!

#1: Vibrator Vibrator je seveda najbolj klasična erotična igračka za ženske, vendar z dobrim razlogom – preprosto je zelo učinkovit pri nudenju čutnih nagajivih užitkov. Sodobni trg ponuja vibratorje številnih velikosti, oblik in načinov delovanja, tako da boste zlahka našli takega, ki ji bo všeč in ki ga še nima. Z nagajivim in kakovostnim vibratorjem preprosto ne morete zgrešiti, tako da bo vaše darilo zagotovo naletelo na pozitiven odziv. Le pogumno!

#2: Vaginalne kroglice Če želite zares osrečiti svojo partnerko ali drugo žensko v vašem življenju, ki si ji upate podariti tako nagajivo darilo, jo popeljite v čutni svet uporabe vaginalnih kroglic. Zagotavljamo vam, da so vaginalne kroglice ena izmed najboljših izbir za nagajivo praznično darilo – ženske, ki so jih poskusile, se le redko ločijo od njih. Te posebne kroglice ne le da nudijo neskončno spolnih užitkov, temveč tudi pomagajo pri utrjevanju vaginalnih mišic, ki so izjemno pomembne za dolgotrajen užitek pri spolnosti.

#3: Stimulator točke G Le kdo izmed nas še ni slišal za znamenito točko G? Dejstvo je, da je draženje točke G pri večini žensk tako učinkovito, da njihov orgazem popelje do čisto nove ravni – ravni, ki je prej zagotovo še niso doživele. Ko ženski, ki vam v življenju pomeni veliko, omogočite, da se s pomočjo stimulatorja tudi sama poigra s svojo vročo točko, je to res izkaz prave ljubezni. Če želite letos res zablesteti z izborom darila, je stimulator točke G zadetek v polno. Tako zanjo kot tudi za vas same! Gotovo vam bo hvaležna.

#4: Vibrirajoči jajček Ste že kdaj slišali za vibrirajoči jajček? Gre za posebno jajčasto obliko vibratorja, ki s svojim čutnim pulziranjem dobro poskrbi za užitek vsake ženske. Jajček je izjemno učinkovit pri draženju klitorisa, uporabljate pa ga seveda lahko na prav vseh delih telesa. Vibrirajoči jajček je tudi izjemno učinkovito dopolnilo za vroče igrice v dvoje, saj zna razgreti tako žensko kot tudi moško telo.

#5: Gel za povečanje libida Občasno se ženskam zgodi, da je njihova spolna sla manjša od spolne sle partnerja, zaradi česar v odnosu pogosto nastanejo resni problemi. Gel za povečanje libida je odlično darilo za vse take ženske, hkrati pa včasih pride prav tudi vsem ostalim ženskam, saj lahko popelje njihov spolni užitek do neslutenih višav. Malce nenavadno darilo, ki pa bo zagotovo polepšalo vsaj dve življenji, če ga seveda podarite pravi ženski.

#6: Masažni gel Seveda ne govorimo o običajnem masažnem gelu, ki ga uporabljalo v masažnih in lepotilnih salonih po vsem svetu, temveč o posebno nagajivem gelu, ki je primeren za nanos na občutljive intimne predele. Kot dodatek k temu odličnemu darilu lahko izbranki podarite še čutno masažo, ki jo bo popeljala do prave telesne ekstaze. Zares lepo darilo, ni dvoma!